Kapcsolat

Érd, RIMINYÁKI U. 23.

Tel: 23/365-565

70/40-88-082

30/450-46-03

E-mail: freshfitness@gmail.com

A facebookon itt vagyunk

Itt is megtalál: PazartInstagram


Nyitvatartás:


Hétfőtől-Péntekig:

6.00 -  19.00 

 

Szombaton:  

8.00 - 16.00 


Vasárnap: Előzetes egyeztetés szerint

 

Megosztás

Éppen 4 éve jelent meg Petra íràsa a Shape- ben!

2015.07.27.

Éppen 4 éve jelent meg Petra íràsa a Shape- ben!

S làm, milyen csodàkat hoz az élet, személyi edzőként ma màr Ő is támogatja fitness céljaitok elérését itt Érden a Fresh-ben, Budapesten a B4 Centrumban. Keresd, ha gyors és làtvànyos vàltozás a célod!!
70/391 87 17

"Belépés csak nôknek!

"Belépés csak nőknek!

Lassan átlépünk a melegebb évszakokba, előkerülnek a szűk felsők, a vállakat kivillantó topok és a rövidke szoknyák. De ekkor többünkre rátör a pánik: ha már kivillan, nézzen is ki jól! Ezért pedig tenni kell, minél hamarabb. Első lépésként például látogass el egy női fitneszterembe.

 


A bikiniszezon közeledtével sok nő mániákus diétába kezd, viszonylag kevés sikerrel. Persze az evésben nem árt mértéket kell tartani, de önmagában a koplalás ritkán hoz tartós eredményt. Ha gyorsan és eredményesen szeretnél fogyni, egyszerűen muszáj mozogni! A legkönnyebb és legegyszerűbb megoldás, ha ellátogatsz egy fitneszterembe, ahol az egyes izomcsoportokra koncentráltan tudsz edzeni, a kardiogépek segítségével pedig a lehető leghatékonyabban égetheted a zsírt a kritikus testtájakról. Sok nőt azonban a fitnesztermeknek már a puszta gondolata is taszít. Az erősítő gépek hallatán elsőre hatalmas, férfias izompacsirták ugranak be, akik atlétában izzadva tökéletesítik a kilencedik kockájukat sajtreszelőnek is használható hasukon, közben pedig szexuális zaklatással felérő pillantásokkal illetik a körülöttük lévő formás hölgyeket. Akik pedig a kevésbé formás kategóriába tartoznak, be sem teszik a lábukat egy vegyes terembe. Mert melyik nő szeretné, ha tökéletlen idomait vadidegen férfiak méregetnék, holott otthon férjüknek, barátjuknak sem merik mutogatni a nagy téli evészetek nyomait…

Nők egymás közt

Szerencsére erre már több vállalkozó szellemű üzlettulajdonos is rájött, így manapság számos olyan fitnesztermet találhatunk, amelybe kizárólag hölgyek léphetnek be. Aki tehát szívesen dolgozna gépeken, de mellőzné a zenére való ugrabugrát, miközben egy tökéletes alakú leányzó ordít, hogy „Na még két emelést!”, magányos farkasként szeret izzadni és alakot formálni, de kihagyná a tesztoszteronszagot és az izomtömegek kerülgetését, annak feltétlenül el kell látogatnia egy ilyen terembe. Ezeknek a helyeknek már a hangulatuk is más, hiszen a tulajdonosok számításba vették, hogy speciális célközönségnek terveznek. Nőknek, akik szeretik a kényelmet, a kényeztetést, a meleg színeket, a barátságos, otthonos környezetet. Ezért a kifejezetten nők számára kialakított fitnesztermek hangulata jelentősen eltér a „pasis termektől”, ahol minden kék, fekete vagy szürke, és a kézi súlyok 15 kg-nál kezdődnek.
Ha rászántad magad a testi – és szellemi! – felfrissülésre, keress egy lakhelyedhez közeli,barátságos termet, ahol lehetőleg profi segítség mellett kezdheted el az edzést.

Kérd szakember segítségét!

Ha teljesen újonc vagy, legalább az első hónapban érdemes személyi edző segítségével barátkozni a gépekkel, így elkerülheted a nagy terhelés által keletkezett sérüléseket, és biztosan több sikerélmény ér. Soha ne felejts el bemelegíteni, és mivel nagy súlyokkal dolgozol, az egyes gyakorlatok közötti nyújtás is elengedhetetlen. Nagy előnye az erősítő és kardiogépek együttes használatának, hogy látványos eredményt érhetünk el viszonylag rövid idő alatt, hiszen kifejezetten a problémás területekre dolgozhatunk. Ezért a terem kiválasztásánál nézzünk körül, megtaláljuk-e az edzeni kívánt izomcsoportoknak megfelelő gépeket. Figyeljünk rá, van-e annyi szabad hely, hogy legalább egy szőnyeget leteríthessünk, hiszen a talajgyakorlatok nőknél fontos részét képezik a termi edzéseknek. Szinte minden személyi edző mutat ilyen gyakorlatokat egy-egy edzés keretén belül. Ezek általában combra, popsira és csípőre hatnak, de hasprésgép híján rengetegféle felüléssel is fejleszthetjük hasizmainkat. Ha nemcsak domborulatainkat formálnánk, hanem az esetleges túlsúlytól is szeretnénk megszabadulni, akkor sem kell rögtön a fitnesztermi izzadással egybekötött szenvedésre gondolni. Sokan esnek ugyanis abba a hibába, hogy túlhajtják magukat a kardiogépeken, loholnak és levegő után kapkodnak, teljesen lefárasztva magukat, eredményt pedig alig-alig látnak. Ez kifejezetten rossz módszer! A fogyás titka ugyanis az egyenletes tempóval történő, viszonylag alacsony pulzusszámot követő, hosszabb ideig tartó mozgás. Tehát nem kell maximumra állítani az elliptikus gépet, hatékonyabb a zsírégetés, ha lassabban, de erőteljesebb fokozaton edzel. Így már nem is annyira fárasztó, nem megy el a kedved egyetlen edzés után, mégis hamarabb fogyatkoznak a centik a zsírosabb területekről. Azok a nők, akik helyes edzőtermi mozgást végeznek, nagyon elégedettek, hiszen látják az eredményt, így a lelkesedés is hajtja őket. Ráadásul fittebbnek, egészségesebbnek érzed majd magad, már egy hónap rendszeres mozgás után. És bikiniben sem kell majd szégyenkezned!

Szöveg: Pazár Petra, Fotó: iStock

Címkék: fitnesz bikini fitneszklub

2012. 02. 28. 13:27:36 | Frissítve: 2012. 02. 29. 08:31:37 |

vissza